Dagvoorzitter

Een ervaren dagvoorzitter die in de voorbereiding kan adviseren en de bijeenkomst kan leiden.

Roderik als dagvoorzitter

Organiseer je een congres, een klantendag, een symposium of een prijsuitreiking? Live of online? En ben je op zoek naar een ervaren dagvoorzitter die in de voorbereiding kan adviseren bij hoe je de inhoud van jouw programma goed vorm geeft? Roderik treedt al meer dan twintig jaar wekelijks op als dagvoorzitter en adviseur bij congressen en kan je gegarandeerd verder helpen. Zijn stijl als dagvoorzitter is sfeerbepalend maar niet dominant. Hij presenteert losjes en interviewt vriendelijk maar wel scherp. Hij draagt er aan bij dat de doelstellingen van het programma gehaald worden, de rode draad wordt bewaakt en de sprekers tot hun recht komen. En hij zorgt vooral ook voor interactie! De deelnemers zijn ook echt deelnemers aan het programma! Ook met Engels als
voertaal.

Lianne

Lianne de Jong
[email protected]

035-6252050

Tamara de Jong
[email protected]

035-6252050

Roderik als dagvoorzitter boeken?

Bekijk ook deze andere diensten

OVERTUIGCOACH

Wil jij je goed voorbereiden op een belangrijke presentatie of discussie? Of wil je met je met collega’s een keer werken aan jullie verbale overtuigingskracht? Roderik kan je helpen. Hij begeleidde al vele professionals waaronder CEO’s en politici.

IN DE MEDIA

Met enige regelmaat schuift Roderik aan bij talkshows op TV en geeft hij op Radio 1 en BNR analyses van politieke debatten. Ook schrijft hij columns en opiniestukken in onder andere de Volkskrant. Jaarlijks reikt hij de Debatprijs uit tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen.

OVERTUIGTIPS & BOEKEN

Ben je op zoek naar praktische handvatten om nog beter voor de dag te komen tijdens presentaties, vergaderingen en discussies? Op de website van het Nederlands Debat Instituut staan heel veel tips en tricks die je verder helpen!