Gespreksleider

Ben je op zoek naar iemand die onafhankelijk en professioneel een complexe of gevoelige discussie kan leiden? Dan ben je bij Roderik aan het juiste adres.

Roderik als gespreksleider

Regelmatig wordt hij ingezet door gemeenten, brancheverenigingen, directies en Raden van Toezicht of Commissarissen om mee te denken over de opzet van een vergadering of bijeenkomst en die vervolgens ook te leiden. Hij heeft veel ervaring met bijvoorbeeld inspraakbijeenkomsten van een gemeente waar de emoties hoog oplopen. Of aandeelhoudersvergaderingen waar de meningen en belangen verdeeld zijn. En ledenvergaderingen van brancheverenigingen waar gevoelige keuzes gemaakt moeten worden. Roderik is in staat om een discussie op te knippen in deelvragen en op ontspannen wijze goed te leiden. Hij kan scherp doorvragen en helder samenvatten.

Lianne

Lianne de Jong
[email protected] 

035-6252050

Tamara de Jong
[email protected]

035-6252050

Roderik als gespreksleider boeken?

Bekijk ook deze andere diensten

OVERTUIGCOACH

Wil jij je goed voorbereiden op een belangrijke presentatie of discussie? Of wil je met je met collega’s een keer werken aan jullie verbale overtuigingskracht? Roderik kan je helpen. Hij begeleidde al vele professionals waaronder CEO’s en politici.

IN DE MEDIA

Met enige regelmaat schuift Roderik aan bij talkshows op TV en geeft hij op Radio 1 en BNR analyses van politieke debatten. Ook schrijft hij columns en opiniestukken in onder andere de Volkskrant. Jaarlijks reikt hij de Debatprijs uit tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen.

OVERTUIGTIPS & BOEKEN

Ben je op zoek naar praktische handvatten om nog beter voor de dag te komen tijdens presentaties, vergaderingen en discussies? Op de website van het Nederlands Debat Instituut staan heel veel tips en tricks die je verder helpen!