Debatleider

Roderik is onbetwist de meest ervaren debatleider van Nederland. Hij is het brein achter grote televisiedebatten, schreef boeken over debatteren en leidde letterlijk honderden grote en kleine debatten.

Roderik als debatleider

Organiseer jij een debat en wil je topkwaliteit? Dan ben je bij Roderik aan het juiste adres. Strikte voorwaarde is dat hij in een vroeg stadium betrokken wordt bij de organisatie en mee kan denken over de opzet van het debat en de noodzakelijke debatstellingen. Als directeur van het Nederlands Debat Instituut kan hij het zich niet veroorloven op te treden als debatleider wanneer dit debat niet zorgvuldig is voorbereid. Aan de hand van vaste criteria helpt hij je te komen tot een inhoudelijk scherp debat dat aantrekkelijk is om aan deel te nemen en naar te kijken.

Lianne

Lianne de Jong
[email protected]

035-6252050

Tamara de Jong
[email protected]

035-6252050

Roderik als debatleider boeken?

Bekijk ook deze andere diensten

OVERTUIGCOACH

Wil jij je goed voorbereiden op een belangrijke presentatie of discussie? Of wil je met je met collega’s een keer werken aan jullie verbale overtuigingskracht? Roderik kan je helpen. Hij begeleidde al vele professionals waaronder CEO’s en politici.

IN DE MEDIA

Met enige regelmaat schuift Roderik aan bij talkshows op TV en geeft hij op Radio 1 en BNR analyses van politieke debatten. Ook schrijft hij columns en opiniestukken in onder andere de Volkskrant. Jaarlijks reikt hij de Debatprijs uit tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen.

OVERTUIGTIPS & BOEKEN

Ben je op zoek naar praktische handvatten om nog beter voor de dag te komen tijdens presentaties, vergaderingen en discussies? Op de website van het Nederlands Debat Instituut staan heel veel tips en tricks die je verder helpen!