Coach

Moet jij regelmatig presenteren, deelnemen aan discussies of mensen verbaal op sleeptouw nemen? Wil je je op dit gebied verder ontwikkelen of sta je vlak voor een belangrijk optreden in de media of binnen je organisatie?

Roderik als overtuigcoach

Roderik kan je tijdens één of een paar sessies op weg helpen met veel concrete en praktisch toepasbare tips. Hij kan met je sparren en met je oefenen. Door de jaren heen heeft hij vele ministers, CEO’s, lijsttrekkers, managers en specialisten op een vakgebied geholpen. Voorafgaand aan een sessie inventariseert hij met je aan de hand van vragen wat je leerdoelen zijn en voor welke concrete setting die gelden. Op basis daarvan ontwikkelt hij een programma. Het liefst aan de hand van een casus die je zelf inbrengt. Doelgericht en praktisch met veel oefenen.

Lianne

Lianne de Jong
[email protected]

035-6252050

Tamara de Jong
[email protected]

035-6252050

Roderik boeken?

Bekijk ook deze andere diensten

GESPREKSLEIDER

Roderik is zeer ervaren als onafhankelijke gespreksleider van complexe en gevoelige discussies. Bijvoorbeeld tussen stakeholders of toezichthouders en bestuurders. Of tussen gemeente en bewoners.

afbeelding Roderik als dagvoorzitter

DAGVOORZITTER

Al meer dan 20 jaar treedt Roderik in binnen- en buitenland op als dagvoorzitter van congressen en andere bijeenkomsten. Voor het bedrijfsleven en de overheid. In het Nederlands en in het Engels.

DEBATLEIDER

Roderik is dé autoriteit in Nederland op het gebied van debatten. Hij schreef er boeken over, adviseert bij grote televisiedebatten en heeft honderden grote en kleine debatten voorbereid en geleid.